Vabljeni k sodelovanju v globalni raziskavi "Attitudes Towards Dementia 2024" (Odnos do demence 2024), ki jo izvaja Svetovna Alzheimer organizacija – Alzheimer’s Disease International (ADI), katere članica je tudi Spominčica Alzheimer Slovenija. 


Pridružite se tisočim drugim in pomagajte oblikovati največjo mednarodno raziskavo o prevladujočem odnosu in stigmi do demence. Raziskava bo preučila stališča in prepričanja o Alzheimerjevi bolezni in drugih vrstah demence po vsem svetu ter nadgradila prvo globalno raziskavo o stališčih do demence, ki jo je organizacija ADI izvedla leta 2019. 


Vprašalnik je namenjen vsem – splošni javnosti, strokovnjakom na področju demence, svojcem in osebam z demenco. Vprašalnik je v angleškem jeziku, trajanje reševanja pa je približno 10 minut.Sodelujte v raziskavi na povezavi pod gumbom Take the survey today ali poskenirajte spodnjo QR kodo.Vaš prispevek bo neprecenljiv pri oblikovanju razumevanja demence in pri spodbujanju političnih ukrepov. Hvala vam za vašo podporo in sodelovanje.