ASK 2024 - 13. MEDNARODNA KONFERENCA O DEMENCI: »Dialogues in Nevrodegenerative Disorders«

6. June 2024 9:00 - 18:00
Grand Hotel Union Eurostars, Ljubljana - Slovenija

ASK 2024 - 13. MEDNARODNA KONFERENCA O DEMENCI v sklopu mednarodne konference »Dialogues in Nevrodegenerative Disorders«


KDAJ? 6. in 7. junij 2024

KJE? Grand Hotel Union Eurostars, Ljubljana - Slovenija

Mednarodna konferenca »Dialogues in Nevrodegenerative Disorders« - oskrba, komunikacija in biomedicinski izzivi ni le konferenca; njen namen je pregledati nove pristope in napredke ter združiti znanja s področja nevroznanosti, nevrologije, zdravstva, psihologije, novih informacijskih aplikacij in družinskih vidikov. 

Cilj konference je odkriti nova obzorja na področju oskrbe in raziskav nevrodegenerativnih bolezni, predstaviti nedavno razvite poti in pristope k zdravljenju in oskrbi ter omogočiti strokovnjakom iz različnih področij, da se srečajo in razpravljajo o rešitvah za različne izzive, s katerimi se soočajo osebe z nevrodegenerativnimi boleznimi in njihovi oskrbovalci.

Dialogi o nevrodegenerativnih boleznih pa niso osredotočeni le na strokovnjake. Zavzemamo se za gradnjo mostu med znanstvenimi odkritji, medicinsko in zdravstveno prakso, psihološkimi pristopi in socialno oskrbo pri osebah z nevrodegenerativnimi boleznimi ter njihovih družinah, hkrati pa zagotavljamo platformo, na kateri lahko različne skupine ljudi komunicirajo, se družijo ter spoznavajo drug drugega in svoje zgodbe.

Z združevanjem izmenjave prelomnega znanja, vrhunske znanosti in življenjskih izkušenj želimo strokovnjakom, javnosti in študentom zagotoviti edinstveno učno izkušnjo.Kontakt: secretariat@neurocare.si

Bodite prvi obveščeni o novostih in dogodkih

Ne zamudite novosti in aktualnih dogodkov.