Vabimo Vas, da sodelujete pri izvedbi mednarodne konference ASK 2018
in se predstavite več kot 300 delegatom s področja demence.

Oglejte si možnosti sodelovanja na konferenci, ki so navedene v nadaljevanju.

Na mednarodni konferenci ASK 2018 bodo vodilni domači in tuji strokovnjaki s področja demence predstavili odkritja, dosežke in primere dobrih praks s področja svojega delovanja. Obravnavali bodo aktualne teme o zgodnji diagnozi, preventivi, dolgotrajni in paliativni oskrbi in o podpornih tehnologijah za ohranjanje samostojnosti oseb z demenco. Slavnostna gosta konference bosta direktorica Alzheimer's Disease International ga. Paola Barbarino in podpredsednik Alzheimer Europe dr. Charles Cherry. Konference se bodo udeležili predstavniki Ministrstva za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstva za zdravje, Urada varuha človekovih pravic in druge strokovne ustanove. Konferenca bo potekala pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.


Štefanija L. Zlobecpredsednica
Spominčica - Alzheimer SlovenijaSPOMINČICA – ALZHEIMER SLOVENIJA – SLOVENSKO ZDRUŽENJE ZA POMOČ PRI DEMENCI

je neprofitna, nepridobitna in humanitarna organizacija, ki že več kot 20 let deluje v javnem interesu na področju zdravstvenega varstva in nudenja pomoči osebam z demenco ter njihovim svojcem. Naša glavna naloga je krepitev kompetenc svojcev, da se znajo čim bolje soočiti z vsemi težavami, ki jih prinaša demenca in tako poskrbeti za čim bolj kakovostno življenje. Spominčico je po zgledu evropskih držav leta 1997 ustanovil pionir zdravljenja demence v Sloveniji, psihiater dr. Aleš Kogoj.

V letu 2018 nadaljujemo z izvajanjem programa programov "ŽIVETI Z DEMENCO V DEMENCI PRIJAZNEM OKOLJU", "ZA DEMENCI PRIJAZNO SKUPNOST" in "DEMENCI PRIJAZNE TOČKE". Z našimi aktivnostmi želimo ozavestiti javnost o pomenu zgodnje diagnoze in prepoznavanja prvih znakov demence ter svetovati in usposobiti svojce oseb z demenco in zaposlene, ki se pri svojem delu srečujejo z osebami z demenco. Vse aktivnosti programa potekajo skladno s smernicami mednarodnih organizacij Alzheimer's Disease International in Alzheimer Europe.

Eden pomembnejših ciljev za leto 2018 je vzpostavitev Centra za demenco. V centru bi zagotavljali celovit pristop k obvladovanju problema demence v skupnosti z ozaveščanjem, izobraževanjem, svetovanjem, dnevnimi aktivnostmi za osebe z demenco in s prenosom inovativnih praks, ki jih razvijamo v okviru EU projektov.

Program delovanja Spominčice lahko podprete z donacijo, ki jo nakažete na TRR Združenja Spominčica (davčna št: 58674721): SI56 6100 0001 4609 032 pri Delavski hranilnici. Naše donatorje promoviramo na naši spletni strani in v glasilu SPOMINČICA, ki izhaja 3x letno v 29.000 izvodih, od tega jih je 14.000 samostojna priloga revije Ženska.

Zbrana sponzorska in donatorska sredstva bomo namenili promociji, organizaciji in izvedbi konference ASK 2018, izdaji zbornika s povzetki predavanj in omogočili udeležbo na konferenci osebam z demenco in njihovim spremljevalcem ter predstavnikom skupin za samopomoč. Še naprej bomo pomagali svojcem oseb z demenco in ozaveščali javnost o demenci, kar je osnovno poslanstvo Spominčice.SPONZORSTVA PAKETI POSAMEZNO
ZLATI* SREBRNI* BRONASTI* SPONZOR
Cena 4000€ 2500€ 1500€ 500€
Logo na spletni strani 250€
Logo na programu 250€
Logo na zborniku povzetkov 300€
Objava (nepromocijske narave) 1/2 stran v programu 500€
Objava (nepromocijske narave) 1 stran v programu in v zborniku povzetkov 700€
Gradiva v paketu udeležencem
2 gradivi

1 gradivo
300€
Razstavni prostor
2 mizi

1 miza

1 miza
1000€ za 1 mizo
Brezplačne registracije
3 osebe

2 osebi

1 oseba

1 oseba
Posebni dogodki** po dogovoru
Omogočite udeležbo osebam z demenco s spremljevalcem in predstavnikom skupin za samopomoč
9 oseb

6 oseb

4 osebe

2 osebi

1 oseba

DDV ni obračunan skladno s prvim odstavkom 94. člena ZDDV-1 (Združenje Spominčica ni zavezanec za obračunavanje DDV)

* Za Bronaste, Srebrne in Zlate sponzorske pakete je za plačila do konca julija 30% popust!

** Posebni dogodki, ki bodo lahko poimenovani po sponzorju, so satelitski simpozij, pogostitev v odmoru za kosilo, družabno srečanje (v petek, 28. 9. 2018), nagrada za najboljše predavanje in za najboljši poster in posamezni odmori med sekcijami.


Naročilnica - prenesi pdfPlačilna politika

DDV ni obračunan skladno s prvim odstavkom 94. člena ZDDV-1 (Združenje Spominčica ni zavezanec za obračunavanje DDV). Celoten znesek mora biti plačan po prejemu računa. Če organizator ne prejme plačila v roku, so sponzorji in oglaševalci odgovorni za težave, ki lahko nastanejo. Potrdila o sponzorstvu bodo poslana po plačilu računa.

Roki plačil:
  • Sponzorstva: 14. september 2018
  • Oglaševanja: 14. september 2018


Kontakti:

Štefanija L. Zlobec stefania.zlobec@spomincica.si predsednica Združenja Spominčica
David Krivec david.krivec@spomincica.si generalni sekretar Združenja Spominčica
Vlasta Hojan vlasta.hojan@spomincica.si blagajničarka Združenja Spominčica
Splošne informacije info@spomincica-ask.si


Podatki za plačilo:

Spominčica - Alzheimer Slovenija - Slovensko združenje za pomoč pri demenci
Linhartova 13
1000 Ljubljana

TRR: SI56 6100 0001 4609 032
Banka: Delavska hranilnica
Davčna št.: 58674721

Namen: ASK 2018 [paket]
Sklic: 7100-2018